17 лютого об 11:00 за адресою вул. Хмельницьке шосе, 106 відбулось невеличке свято для мешканців будинку-інтернату геріатричного профілю присвячене відзначенню Дня спонтанного прояву доброти.

Організаторами заходу виступили громадська організація «Вінницька європейська стратегія» та обласне комунальне підприємство «Вінницякіно».

Метою соціального проекту є підтримка людей похилого віку, позбавлених рідного опікуна. В рамках заходу організовувався збір солодощів та фруктів, яких так часто не вистачає у таких закладах. Окрім цього для мешканців будинку-інтернату влаштували концертно-розважальну програму.

У Вінниці відзначили День спонтанного прояву доброти

Будинок-інтернат є стаціонарною соціально-медичною установою загального типу для постійного проживання громадян похилого віку, ветеранів війни та праці, інвалідів І та ІІ групи, які потребують стороннього догляду.

У Вінниці відзначили День спонтанного прояву доброти

«Увага - це найперше, щоб хотілось подарувати людям поважного віку. Тепло та просте душевне спілкування, саме цього дуже часто не вистачає людям, і насамперед стареньким» - зазначила Ірина Баранович, керівник проектів громадської організації «Вінницька європейська стратегія».

У Вінниці відзначили День спонтанного прояву доброти

До акції по збору фруктів та солодощів долучились депутати міської ради Роман Андронійчук та В’ячеслав Заремба, а також представники соціально-відповідального бізнесу ресторан «Іль де Франс», кафе «Canape», кав’ярня «StarVin». Окрім того відгукнулись і представники громадських організацій «Центр Поділля-Соціум» та Інститут «Республіка». «Нам дуже приємно відчувати підтримку як бізнесу так і депутатів, які одразу відгукнулись та погодились допомогти. Адже робити добрі страви - це приємно і відчувається, що день прожитий не дарма»- зауважив Павло Власюк, керівник проекту.

У Вінниці відзначили День спонтанного прояву доброти



Переглядів: 3775
Поширень: 0