Слідче управління Державної податкової адміністрації Вінницької області порушило кримінальну справу відносно посадовців одного з ТОВ у Вінниці, які підозрюються в спробі ухилення від сплати до державного бюджету 3,279 млн. грн. податку на додану вартість.

Як повідомили у відділі по зв'язках з громадськістю ДПА у Вінницькій області, ці підприємці нібито збиралися реалізувати партнерам з Великобританії понад 21 тисячу пляшок міцного алкогольного напою під назвою „Вогнисте чудо” в сувенірному посуді на загальну суму понад 1,288 млн. дол.

Під час перевірки виявилося, що проведені за податковим і бухгалтерським обліком експортні операції документально не підтверджені, а зменшення в поданій до податкової інспекції Вінниці декларації про сплату ПДВ за грудень 2005 року податкових зобов'язань перед бюджетом на загальну суму більше 3,279 млн. грн. є безпідставним, передає «УНІАН».

Порушено кримінальну справу за ст. 212 ч.3 Кримінального кодексу України (навмисне ухилення від сплати податків, що привело до фактичного ненадходження до бюджетів або державних цільових фондів коштів в особливо великих розмірах).

«ForUm»


Переглядів: 2398
Поширень: 0