Нетверезого водія, який, скоївши ДТП, зник з місця пригоди, патрульні розшукали по гарячих слідах. Вчора, 1-го березня, близько 22-ї години на перехресті вулиць Магістратська та Лесі Українки водій автомобіля Opel Omega не врахував дорожньої обстановки та в’їхав у дорожній знак. Однак, замість того, аби зателефонувати в поліцію, чоловік залишив місце пригоди.

Патрульні, які оперативно прибули на місце скоєння ДТП, розпочали пошуки автомобіля та його водія. Машину за лічені хвилини знайшли на вулиці Лук’яновського, по базі даних одразу встановили і її власника і розшукали його за місцем проживання.

30-річний чоловік мав ознаки алкогольного сп’яніння. Він зізнався в тому, що скоїв ДТП, однак від освідування відмовився.

У Вінниці п'яний водій в'їхав у дорожний знак та втік з місця аварії

При поверхневій перевірці в салоні його транспортного засобу полісмени виявили речовину зеленого кольору рослинного походження, зовні схожу на наркотичну, тому одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Патрульні ж склали на керманича 3 адмінматеріали: за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння), 124 (за скоєння дорожньо-транспортної пригоди) та за ст. 122-4 (залишення місця автопригоди).



Переглядів: 2185
Поширень: 0