Працівники Управління карного розшуку спільно з оперативниками Лівобережного відділення поліції затримали 29-річного жителя Черкаської області, який обкрадав квартири вінничан. Чоловік обґрунтовано підозрюється у вчиненні 7 злочинів.

За словами начальника Лівобережного відділення поліції Романа Андрущака, в ході проведення оперативних заходів працівники поліції за підозрою у вчиненні крадіжки затримали 29-річного жителя Черкаської області. Раніше судимий за майнові злочини правопорушник був затриманий відразу після вчинення чергового злочину. Зловмисник шляхом підбору ключа проник до квартири 33-річної вінничанки звідки викрав автомобільний холодильник, три куртки, ноутбук, дриль, фотоапарат, старовинну ікону, відеореєстратор та документи.

Вінницькі правоохоронці затримали "гастролера" з Черкащини, який обікрав сім квартир вінничан

Під час проведення огляду помешкання затриманого були вилученні речові докази, що свідчать про причетність чоловіка до вчинення ще шести аналогічних злочинів в обласному центрі.

Зловмисник затриманий у процесуальному порядку, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Вінницькі правоохоронці затримали "гастролера" з Черкащини, який обікрав сім квартир вінничан

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникнення у приміщення). За такий злочин чоловіку загрожує ув’язненням на строк до 6 років.



Переглядів: 2269
Поширень: 0