Військові комісаріати Вінницької області розпочинають призов громадян України на строкову військову службу у квітні - травні 2017 року. Призову на строкову військову службу підлягають громадяни України чоловічої статі придатні за станом здоров’я до військової служби в мирний час, яким  до дня відправки у військові частини виповнилося 20 років, та старші особи, які не досягли 27-річного граничного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову.

У ході підготовки до проведення призову посадовими особами військових комісаріатів в березні 2017 року проводиться медичний огляд, лікування, обстеження та всебічне вивчення призовників, які підлягають призову на строкову військову службу навесні 2017 року.

27-30 березня 2017 року на обласному збірному пункті м. Козятин буде проведено попередній контрольний медичний огляд призовників лікарями-спеціалістами обласної медичної комісії та призначення призовників в команди для Збройних Сил України та інших військових формувань.

«Відправка молодого поповнення з обласного збірного пункту до військових частин розпочнеться з 5 квітня 2017 року. Військовим комісаріатам Вінницької області встановлений наряд 780 чоловік, із них поповнять ряди Збройних Сил України 501 чоловік, Національної Гвардії України 244 чоловіка та 35 чоловік до Державної спеціальної служби транспорту. Сплановані заходи дозволять військовим комісаріатам області  організовано, своєчасно та якісно провести навесні 2017 року призов громадян України на строкову військову службу і в повному обсязі виконати планове завдання» – зазначив начальник відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби) – заступник військового комісара Вінницького обласного військового комісаріату підполковник Михайло Дзигаленко



Переглядів: 3608
Поширень: 0