Діяльність проекту передбачає підготовку та проведення тренінгів, дослідження інституціональних і законодавчих питань, а також розвиток економічної діяльності в пілотних регіонах України (Волинська, Вінницька та Черкаська області).

    Пан Поже приїхав поспілкуватися з вінницьким мером щодо питань енергозбереження. Але замість того, щоб прийняти його в кабінеті, Володимир Гройсаман, запропонував гостю завітати на реконструкцію теплотраси, до котельні та подивитися ремонт міського палацу мистецтв «Зоря», керівництво якого встановило енергозберігаючі вікна та нову систему обігріву приміщення.


    За словами Володимира Гройсмана, Вінниця технічно готова до зими на 100%. Крім того, місто розрахувалося з боргами за газ, також використавши кредитні ресурси. Втім, питання ціни на газ залишається відкритим. За словами пана Поже, за світовою тенденцією, ціна на газ буде тільки зростати. Тому необхідно подбати про альтернативні джерела теплопостачання. На його думку Україна та Вінниця мають ресурси, щоб обігріватися з альтернативних джерел, а міський голова має чітке бачення ситуації і може вжити певних кроків для попередження негативних наслідків подорожчання газу.

Прес-служба міського голови


Переглядів: 2596
Поширень: 0