Патрульні поліцейські його затримали. «Вулицею Каховського автомобілем Skoda Octavia керує нетверезий водій». – таке повідомлення отримали патрульні від громадянина вчора, 16-го березня, близько 3:30.

Прибувши на місце виклику, інспектори дійсно побачили згаданий автомобіль на вулиці Каховського і одразу його зупинили. Водій не надав патрульним жодних документів і мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Освідування це підтвердило – результат алкотесту показав 2,54 проміле, що майже в 13 разів перевищує норму.

Встановивши особу керманича, охоронці порядку з’ясували, що автомобіль йому не належить. При поверхневій перевірці на задньому сидінні машини полісмени виявили невідправлену посилку з адресою та номером телефону, зателефонувавши за яким, з’ясувалось, що власницею транспортного засобу є 30-річна вінничанка.

Як стверджує сама жінка, напередодні вона залишила свій автомобіль на одній із автомийок міста, а вранці мала за ним повернутись. Власниця швидко прибула на місце події. В керманичеві вона впізнала працівника автомийки.

П'янючий працівник автомийки вночі катався вулицями Вінниці на автомобілі клієнтки

Патрульні поліцейські одягнули на підозрюваного кайданки та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Потім з’ясували, що раніше чоловік уже притягувався до відповідальності за вчинення аналогічного злочину.

На нього охоронці порядку також склали протокол за ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані сп’яніння).



Переглядів: 2245
Поширень: 0