Поліцейські управління протидії наркозлочинності ГУНП у Вінницькій області затримали під час збуту амфетаміну 32-річного вінничанина. Під час обшуку в його помешканні правоохоронці вилучили пакунок з білим порошком та інші речові докази злочинної діяльності.

Отримана оперативна інформація про торгівлю амфетаміном вказаною особою була успішно реалізована правоохоронцями. Оперативники затримали зловмисника під час збуту чергової дози забороненої до обігу речовини.

Вінницькі правоохоронці затримали наркоторговця "зі стажем"

За словами начальника управління протидії наркозлочинності ГУНП Ігоря Пайлика, під час санкціонованого судом обшуку в помешканні зловмисника правоохоронці вилучили поліетиленовий пакет з амфетаміном вагою близько 30 гр, паперові та фольгові згортки, електронні ваги з нашаруваннями білого порошку, а також ніж з ознаками холодної зброї.

Вінницькі правоохоронці затримали наркоторговця "зі стажем"

Речові докази вилучено та направлено на експертизу.

Зловмисник, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Вінницькі правоохоронці затримали наркоторговця "зі стажем"

Тривають подальші слідчі та оперативні заходи з документування злочинної діяльності торговця наркотиками в рамках відкритого кримінального провадження за ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.



Переглядів: 2388
Поширень: 0