На перехресті вулиць Брацлавська та Довженка автомобіль Skoda Fabia виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2109». Подія сталась 19-го березня, близько 8-ї години вечора. Після автопригоди винуватець ДТП, не зупиняючись ні на хвилину, продовжив рух, залишивши місце події.

Екіпаж патрульних, який прибув на виклик про дорожньо-транспортну пригоду, одразу розпочав пошуки втікача. Останнього за лічені хвилини знайшли неподалік на автостоянці.

Машина мала ознаки ДТП, а її водій – ознаки сп’яніння. На момент освідування рівень алкоголю в його крові становив 1, 98 проміле. Спочатку 38-річний керманич намагався довести патрульним, що він всього лиш пасажир, а справжній водій – його товариш – втік у невідомому напрямку. Чоловік не пред’явив інспекторам ні посвідчення водія, ні свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу.

У Вінниці нетверезий водій скоїв ДТП та поїхав далі, а поліції намагався довести, що він пасажир

В результаті на нього склали 4 адмінматеріали: за ст. 130 (керування автомобілем у стані сп’яніння), за ст. 124 (вчинення ДТП), за ст. 122-4 (залишення місця автопригоди) та за ч. 1 ст. 126 (непред’явлення документів).

На щастя, в результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав.



Переглядів: 1894
Поширень: 0