Побутовий конфлікт між знайомими, який виник під час спільного розпиття спиртних напоїв, призвів до того, що 22-річний вінничанин наніс товаришу декілька ударів ножем. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер через кілька годин.

20 березня до Лівобережного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що від отриманих тілесних ушкоджень у власному будинку помер 34-річний житель обласного центру.

Як розповів начальник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, слідчо-оперативною групою поліції, яка виїхала за місцем проживання потерпілого, було встановлено, що тілесні ушкодження, у вигляді двох проникаючих поранень передпліччя, потерпілий отримав від 22-річної знайомого. Під час застілля між чоловіками виникла суперечка, в ході якої, молодший з чоловіків декілька разів ударив потерпілого ножем. Від отриманих ушкоджень чоловік через кілька годин помер від значної втрати крові.

Затриманому оголошено про підозру та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2. ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 1890
Поширень: 0