Студент, щоб розрахуватися з боргами, викрав у вінничанина два ноутбуки та здав їх у комісійний магазин. Юнаку загрожує кримінальна відповідальність.

20 березня до Вінницького відділу поліції звернувся 20-річний вінничанин та повідомив, що з його кімнати у гуртожитку біло викрадено два ноутбуки марки «Леново». Вартість викраденої комп’ютерної техніки складає 18 тисяч гривень.

За словами в.о. заступника начальника Вінницького відділу поліції Андрія Дамзіна, правоохоронцями в одному із комісійних магазинів обласного центру була знайдена викрадена комп’ютерна техніка та встановлено особу, яка її принесла. Як з’ясувалося, 17-річний студент одного з вінницьких навчальних закладів, аби розрахуватися зі своїми боргами, вирішив вчинити крадіжку. Він зайшов до однієї з незачинених кімнат гуртожитку та викрав два ноутбуки.

Викрадені речі вилучені та повернуті власникові.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років



Переглядів: 2007
Поширень: 0