1 та 22 квітня мешканців багатоповерхівок запрошують приєднатися до суботників і разом з працівниками житлово-експлуатаційних підприємств наведення порядок на прибудинкових територіях. Планується прибрати після зими двори, пофарбувати лавочки та огорожі, висадити дерева тощо. Дата проведення суботників може змінюватись в залежності від погодних умов.

Щороку як тільки дозволяє погода, у Вінниці організовуються суботники по прибиранню зелених зон міста. Учні та студенти навчальних закладів всіх рівнів акредитації долучаються до очищення парків, лісосмуг, берегів Південного Бугу, малих річок, ставків та озер. У суботниках візьмуть участь й працівники підприємств, установ та організацій усіх форм власності, представники релігійних та громадських організацій та вінничани, які мають активну громадську позицію.

«Відбудуться суботники і на прибудинкових територіях багатоповерхівок. Ми намагаємось залучати до них і мешканців, адже краще ніж вони ніхто не поприбирає свій двір, де вони відпочивають, де проводять свій час і граються діти. До речі для сусідів це ще одна можливість поспілкуватись, обговорити питання пов’язані з утриманням та обслуговуванням будинку, домовитись про виконання ремонтів та інше. Часто після таких суботників проблемні питання знаходять вирішення», – каже в.о. директора департаменту житлового господарства Роман Фурман.

Погодні умови можуть внести корективи в дату проведення суботників.



Переглядів: 2242
Поширень: 0