Від сьогодні маленькі мешканці мікрорайону «Поділля» мають новий, обладнаний сучасними меблями, сантехнікою та оздобленням, дитячий садочок розрахований на 110 дітей. На сьогодні групи повністю укомплектовані.

В урочистостях прийняли участь: міський голова Володимир Гройсман, голова облдержадміністрації Олександр Домбровський, генеральний директор концерну «Поділля» Тимофій Гіренко та інші поважні гості.

Концерн «Поділля» в рамках інвестиційної угоди з містом побудував дитячий садочок «Перлинка» вартістю 5 млн. грн. В свою чергу міський бюджет витратив на обладнання дитячого навчального закладу №3 196 тис. грн. Це перший дитячий садочок, якій було побудовано у Вінниці після отримання Україною незалежності.

Саме тепер, коли в чергах до ДНЗ стоять близько 1 000 дітей відкриття нового – є першим кроком до вирішення даної проблеми.

«Це гарний початок, - вважає міський голова Володимир Гройсман, - ми в поточному році відкриваємо дитячий садочок та школу, та розпочали будівництво ще одного дитячого садочка на 280 місць в тому ж мікрорайоні. Таким чином місто Вінниця стає чи не єдиним обласним центром в Україні, який будує в такий нелегкий час школи та дитячі садочки. Піклуючись про дітей, ми будуємо надійне майбутнє».

Прес-служба міського голови


Переглядів: 3132
Поширень: 0