Працівники поліції затримали двох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у вчиненні крадіжок. Працюючи охоронниками на одному з міських ринків, вони викрадали легкові та вантажно-легкові шини.
До поліції звернувся 38-річний чоловік з заявою про крадіжку. З його чотирьох контейнерів, які знаходяться на території одного з міських ринків невідомі викрали понад 300 автомобільних шин та декілька легкосплавних дисків.

Керівник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак розповів, що оперативники в ході проведення першочергових розшукових заходів встановили особи зловмисників та затримали їх. Ними виявились двоє несудимих чоловіків віком 23 та 42 роки. Старший - житель Стрижавки, а молодший родом з Липовецького району.

Поліція затримала охоронців одного з ринків Вінниці, які викрадали з контейнерів автомобільні шини

Як з’ясувалось, працюючи охоронниками на ринку, чоловіки під час роботи на протязі двох місяців викрадали з контейнерів потерпілого автомобільні шини.

Поліція затримала охоронців одного з ринків Вінниці, які викрадали з контейнерів автомобільні шини

Зараз поліцейські перевіряють їх на причетність до вчинення аналогічних злочинів та встановлюють суму матеріальних збитків завданих потерпілому.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 6 років.



Переглядів: 1895
Поширень: 0