Вінницьким міським судом засуджено жителя м. Вінниці, який викрав майно у громадянки іноземної держави.

Так, у 2016 році 34-річний вінничанин, перебуваючи в приміщенні залізничного вокзалу, помітив раніше не знайому йому громадянку іншої держави. В той час, коли іноземка поклала свої сумки на підлогу та відійшла від них на декілька метрів, щоб подивитись інформацію про прибуття потягу на інформаційному екрані, чоловік викрав одну із сумок з особистими речами.

Дівчина, побачивши це, намагалася його наздогнати, однак, зусилля були марними. 

Правоохоронними органами викрито протиправні дії вказаного громадянина, який раніше неодноразово був судимий за подібні злочини. За наслідками досудового розслідування кримінальне провадження скеровано до суду з обвинувальним актом, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто таємне викрадення чужого майна (крадіжка), кваліфікуючою ознакою якого є повторність.

Суд, враховуючи позицію прокурора Вінницької місцевої прокуратури, який підтримував державне обвинувачення, дійшов висновку, що виправлення зловмисника можливе лише в умовах ізоляції від суспільства. Чоловіка засуджено до 2 років позбавлення волі. Наразі вирок набрав законної сили.



Переглядів: 1743
Поширень: 0