В минулому році розпочався ремонт шахово-шашкового клубу, що на території Центрального парку. Тут вже зробили нові металеві конструкції стін, покрівлю та підлогу. Буде облаштована підвісна стеля та освітлення, оновлено тамбур і санвузол, встановлено енергозберігаючі вікна. Всередині приміщення приведуть до ладу.

Вже близько пів століття у міському Центральному парку, неподалік арки, діє шахово-шашковий клуб, де проводять дозвілля любителі цього виду спорту. Приміщення, в якому він знаходиться вже потребувало капітального ремонту. Тому, в 2016 році було оголошено тендер на ремонт будівлі у системі публічних держзакупівель ProZorro.

Як зазначив заступник директора департаменту Юрій Павлінчук, у приміщенні шахово-шашкового клубу робітники демонтували старі стіни та стелю. Зробили нові металеві конструкції каркасу та покрівлі. Ще в планах – освітлення, влаштування зовнішнього оздоблення вхідної групи та відмостки.

Також тут буде влаштовано тамбур при вході у приміщення та санвузол з підведенням водопостачання й каналізації. Крім того, планують встановити сантехнічне та електротехнічне обладнання.



Переглядів: 2122
Поширень: 0