У 2017 році працівники комунальних підприємств вже зробили капітальний ремонт контейнерних майданчиків за адресами Київська,74, Тичини, 6, Складська, 20. Ці конструкції, де розміщуються баки для побутових відходів, виконані з металопрофілю та мають покрівлю. Зараз тривають роботи по ремонту контейнерного майданчика у дворі будинку по вулиці Антонова,27.

Департамент житлового господарства у Вінниці почав планомірно працювати по капітальному ремонту контейнерних майданчиків для збору відходів та встановленню нових конструкцій у 2015 році. Їх відновлюють там, де майданчики у вкрай незадовільному стані.

Пілотним проектом стала площадка біля будинку №50 по вул. Стеценка. Такий досвід виявився позитивним, мешканці схвально відгукнулись про зміну вигляду контейнерних, тому такі роботи почали планувати на кожен рік, щоб поступово оновити всі контейнерні майданчики міста.

Як зазначив в.о. директора департаменту житлового господарства міської ради Роман Фурман, конструкції роблять з металопрофілю, який є найбільш практичним варіантом. Оскільки за потреби його частини можна легко замінити. Ремонт бетонних конструкцій у випадку їх пошкодження є більш затратним.

«У цьому році ми на місці старих ми вже встановили три нові контейнерні майданчики. Вони знаходяться у дворах за адресами: Київська,74, Тичини, 6, Складська, 20. Роботи у цьому напрямку продовжуватимуться й надалі», – каже Роман Фурман.



Переглядів: 1996
Поширень: 0