Протягом минулої доби у Вінниці та Калинівському районі області в дорожньо-транспортних пригодах травмувались два пішохода та водій.

18 квітня по вул. Мечникова водій світлового тягача «Renault Premium 450» вчинив наїзд на 42-річного жителя села Агрономічне Вінницького району. За попередніми даними слідства, чоловік перетинав проїзну частину дороги в районі нерегульованого пішохідного переходу. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід з тілесними ушкодженнями був госпіталізований до центральної лікарні.

Цього ж дня у Калинівці 41-річний водій автомобіля «Мерседес-Бенц», рухаючись по вулиці Незалежності, травмував 38-річного пішохода. За попередніми даними слідства, водію легковика стало погано. Внаслідок ДТП водій автомобіля та пішохід госпіталізовані до Калинівської центральної лікарні.

Слідчими відділеннями поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За такі правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 1726
Поширень: 0