Оперативники ладижинської поліції повернули додому 14-річну Анастасію Сімоненкову, яку розшукували півтора тижня. Неповнолітню втікачку знайшли в Ужгороді, куди вона поїхала зі своїм 19-річним хлопцем. Батьки дівчини були проти їхніх стосунків, тому закохані вирішили розпочати самостійне життя у іншому місті. 

13 квітня з заявою про зникнення дочки до ладижинської поліції звернулись її батьки. Вони розповіли, що о 17.00 їхня неповнолітня дочка пішла на додаткове заняття з англійської мови та додому не повернулась. Також батьки зниклої розповіли, що вона кілька місяців тому почала зустрічатися зі старшим на п’ять років хлопцем з Бершадського району. На цьому грунті між батьками та дочкою виникали конфлікти, оскільки вони були проти їхніх стосунків.

Неповнолітня втікачка з Ладижина знайшлась в Ужгороді – дівчина разом із коханим встигли зняти житло та знайти роботу

Як розповів начальник Ладижинського відділення поліції Віталій Деркач, на пошуки дівчини був задіяний весь особовий склад ладижинської поліції. Орієнтування були розіслані по всій державі, активно проводився пошук у соцмережах. Хлопець, з яким могла бути неповнолітня також, зник. Мобільні телефони обох були вимкнені.

21 квітня мешканка Ужгороду у соцмережі написала батькові зниклої, що схожа на його дочку дівчина працює офіціанткою у місцевому кафе, та надіслала фото, зроблене мобільним телефоном. Чоловік одразу ж упізнав дочку.

22 квітня працівники ладижинської поліції повернули батькам дочку. За словами дівчини, з 19-річним хлопцем з Бершадщини вона зустрічається протягом 2 останніх місяців, а батьки наполягали на розірванні стосунків та заборонили спілкуватися. Тоді закохані вирішили розпочати спільне життя у іншому місті. У Ужгороді вони винайняли житло, і дівчина влаштувалась працювати у кафе офіціанткою.

Неповнолітня втікачка з Ладижина знайшлась в Ужгороді – дівчина разом із коханим встигли зняти житло та знайти роботу

З неповнолітньою та її батьками працівники поліції провели профілактичну бесіду. Дівчині пояснили, що такі втечі з дому можуть нести потенційну загрозу її безпеці.



Переглядів: 3949
Поширень: 0