У Вінниці відкрили консультаційно-амбулаторний центр громадської організації «Полум’я надії», який буде вести щоденну роботу із нарко- та алкозалежними та безпритульними людьми. Крім того, організація допомагає малозабезпеченим сім’ям, переселенцям та воїнам АТО. У центрі працюватимуть люди, яким вдалося побороти різні залежності. В рамках презентації кожен мав змогу поділитися своєю історією.

Взагалі ми відвідуємо наркології, знаємо де у Вінниці є місця збору нарко- та алкозалежних, тому що не перший рік займаємося цією діяльністю, - повідомив один з ініціаторів консультаційно-амбулаторного центру Андрій Жура.

У Вінниці відкрили центр для роботи із нарко-, алкозалежними та безпритульними людьми

В громадської організації «Полум’я надії» за 12 км від Вінниці є чоловічий та жіночий центри реабілітації. Керівники – Ольга Марчук та Олександр Даценко. Центр, який презентували у Вінниці по вул. Воїнів Інтернаціоналістів 12, для тих, хто не бажає їхати за місто. Тут можна буде поспілкуватися зі спеціалістами, отримати психологічні консультації. Для людей без певного місця проживання в амбулаторному центрі будуть умови для того, щоб помитися та перевдягнутися.

В нас велика база даних, а також розповсюджуємо газету, в якій є координати наших осередків, тому звернутися може будь-хто, - розповів Андрій Жура.

У Вінниці відкрили центр для роботи із нарко-, алкозалежними та безпритульними людьми

Певну допомогу для діяльності громадської організації надає благодійник з Норвегії. Коли будували консультаційно-амбулаторний центр, допомагали також вінницькі бізнесмени. Ремонт робили власноруч за участю тих, хто перебуває на стаціонарі в центрах реабілітації. Активну участь у створенні та функціонуванні реабілітаційних структур приймають Олександр Парфенюк та Анатолій Загляда.



Переглядів: 4003
Поширень: 0