30 квітня в м. Вінниці водій автомобіля «ВАЗ 2107» допустив зіткнення з електричною опорою. У результаті аварії постраждала 60-річна пасажирка. Каретою швидкої допомоги з забоєм грудної клітини та переломом передпліччя жінка була доставлена у лікарню. Після надання медичної допомоги лікарі її відпустили додому.

Аварія сталась близько 18.00 на вулиці Магістратській.

31-річний водій автомобіля «ВАЗ 2107» допустив зіткнення з електроопорою, у результаті чого постраждала його матір, яка знаходилась у салоні автівки. На місце автопригоди одразу прибули медики та слідчо-оперативна група поліції.

За попередніми даними слідства, причиною аварії стали несприятливі погодні умови та необрання безпечної швидкості водієм. Наразі призначені експертизи. Розпочато розслідування.

60-річна пасажирка «ВАЗу» з закритим переломом передпліччя та забоєм грудної клітини була доставлена в лікарню. Отримавши медичну допомогу, від госпіталізації жінка відмовилась.

У Вінниці на вул. Магістратській водій "сімки" протаранив електроопору. Є постраждалі

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

Поліція закликає усіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. У разі погіршення погодних умов бути максимально уважними та обережними, дотримуватися дистанції між автівками, зменшувати швидкість перед перехрестями,поворотами та пішоходними переходами.



Переглядів: 2316
Поширень: 0