У Вінниці патрульна та муніципальна поліція провели спільний рейд по виявленню порушень благоустрою міста

Сьогодні, 4-го травня, патрульні поліцейські разом з працівниками муніципальної поліції провели спільне відпрацювання біля Вінницького медичного університету імені Пирогова. Діючи превентивно, інспектори провели декілька профілактичних бесід із студентами згаданого навчального закладу на тему забруднення навколишнього середовища та тютюнопаління у заборонених місцях. На порушників склали декілька протоколів.

Біля медуніверу патрульна та муніципальна поліція "полювали" на тих, хто засмічує місто

Начальник муніципальної поліції Вінниці Василь Гайовик пояснив ціль рейду: "До нас неодноразово надходили звернення від громадян про те, що студенти навчальних закладів забруднюють прилеглу територію. Мабуть, не всі розуміють, що за це існує адміністративна відповідальність. Сьогоднішній рейд організували з метою зробити наше місто чистим».

Біля медуніверу патрульна та муніципальна поліція "полювали" на тих, хто засмічує місто

«Є дуже важливі люди у нашому місті – це прибиральники. Ці люди працюють кожного ранку, прибирають наші вулиці. До обідньої пори у місцях масового скупчення осіб все знову стає засміченим. На жаль, ми не можемо постійно слідкувати за дотриманням правил благоустрою, тому що є дуже багато інших і важливіших викликів, але робимо все можливе, аби достукатись до свідомості наших громадян. Задля цього і проводимо такі рейди». – зазначив патрульний поліцейський Дмитро Ковшун.



Переглядів: 5623
Поширень: 0