4 травня в Департаменті освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації під керівництвом заступника директора – начальника управління професійної освіти, інноватики та науки Валерія Бачинського відбулася зустріч директорів професійно-технічних навчальних закладів та коледжів будівельного профілю Вінницької області з директором компанії «UBC Group – Вінниця» Валентином Коваленко.

Сьогодні на території Вінниці компанія UBC Group будує завод, де буде створено 1200 нових робочих місць для жителів області. Тож керівник компанії запросив майбутніх випускників до проходження практики з можливістю майбутнього працевлаштування на новому заводі: «Нам будуть потрібні інженери, ми завжди шукаємо кваліфікованих продавців і технологів. Компанія зацікавлена в нових працівниках».

Випускників вінницьких ПТУ запрошують на роботу до одного з найбільших промислових холдингів в Україні

Для довідки:

UBC Group – один з найбільших промислових холдингів в Україні, який працює в сфері холодильного обладнання. В 2014 році керівництво компанії прийняло рішення про перенесення потужностей з анексованого Криму на територію Вінницької області. У вересні 2014 року між компанією та Вінницькою міською радою був підписаний Меморандум про співпрацю.



Переглядів: 2686
Поширень: 0