ХМІЛЬНИКСЬКИЙ РВ ГУМВС
15 ЛЮТОГО О 15.40 ГОД. НА АВТОШЛЯХУ ПРИ ВИЇЗДІ З М.ХМІЛЬНИК ВОДІЙ АВТОМОБІЛЯ "ФІАТ-ДОБЛО"

НА АВТОШЛЯХУ ПРИ ВИЇЗДІ З М.ХМІЛЬНИК СТАЛАСЯ АВАРІЯ

К., 1980 Р.Н., ЖИТЕЛЬ М.ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ, НЕ СПРАВИВСЯ З КЕРУВАННЯМ, ВИЇХАВ НА СМУГУ ЗУСТРІЧНОГО РУХУ ТА ЗІТКНУВСЯ З АВТОБУСОМ "ЕТАЛОН", ПІД КЕРУВАННЯМ Ш., 1980 Р.Н., ЖИТЕЛЯ М.ХМІЛЬНИК.

НА АВТОШЛЯХУ ПРИ ВИЇЗДІ З М.ХМІЛЬНИК СТАЛАСЯ АВАРІЯ

УНАСЛІДОК ДТП, К. ОТРИМАВ ТІЛЕСНІ УШКОДЖЕННЯ У ВИГЛЯДІ ПЕРЕЛОМУ ЛІВОЇ РУКИ ТА ЛІВОЇ НОГИ І ГОСПІТАЛІЗОВАНИЙ В ЛІКАРНЮ.

КОЗЯТИНСЬКИЙ РВ ГУМВС
15 ЛЮТОГО О 22 ГОД. ПІД ЧАС НЕСЕННЯ СЛУЖБИ В М.КОЗЯТИН, ПРАЦІВНИКАМИ ІДПС РОТИ ДПС М.ВІННИЦЯ ПО ВУЛ.ЛЕНІНА ЗУПИНЕНО АВТОМОБІЛЬ "ВАЗ 21011", ПІД КЕРУВАННЯМ П., 1991 Р.Н., НЕПРАЦЮЮЧОГО, ЖИТЕЛЯ М.КОЗЯТИН. ДЕ ПРИ ПЕРЕВІРЦІ ДОКУМЕНТІВ ТА ЗВІРКИ НОМЕРІВ АГРЕГАТІВ АВТОМОБІЛЯ ВИЯВЛЕНО, ЩО НОМЕР КУЗОВА, ЯКИЙ ЗАПИСАНИЙ В РЕЕСТРАЦІЙНИХ ДОКУМЕНТАХ НА КУЗОВІ АВТОМОБІЛЯ ВІДСУТНІЙ. ПРОВОДИТЬСЯ ПЕРЕВІРКА.

ЗАМОСТЯНСЬКИЙ РВ МУ КРАДІЖКА
28 СІЧНЯ О 8.25 ГОД. В РВ З ЗАЯВОЮ ЗВЕРНУВСЯ К., 1982 Р.Н., НЕПРАЦЮЮЧИЙ, ВІННИЧАНИН ПРО ТЕ, ЩО В ПЕРІОД З 19 ГОД. 27 СІЧНЯ ДО 8.20 ГОД. 28 СІЧНЯ З ЙОГО АВТОМОБІЛЯ "ДЖЕЛІ", ЯКИЙ ЗНАХОДИВСЯ БІЛЯ БУДИНКУ, ШЛЯХОМ РОЗБИТТЯ ВІКОННОГО СКЛА, СКОЄНА КРАДІЖКА АВТОМАГНІТОЛИ "СОНІ", GPRS-НАВІГАТОРА, ЗАРЯДНОГО ПРИСТРОЮ ДО НЬОГО, АДАПТЕРА ТА СОНЦЕЗАХИСНИХ ОКУЛЯР. 3 ЛЮТОГО О 8:22 ГОД. В РВ З ЗАЯВОЮ ЗВЕРНУВСЯ Л., 1987 Р.Н., ВІННИЧАНИН, ПРИВАТНИЙ ПІДПРИЄМЕЦЬ, ПРО ТЕ, ЩО В ПЕРІОД ЧАСУ З 4 ГОД. ПО 7 ГОД. ЦЬОГО Ж ДНЯ БІЛЯ ЙОГО БУДИНКУ З ВЛАСНОГО АВТОМОБІЛЯ «ЧЕРІ-АМУЛЕТ» ШЛЯХОМ РОЗБИТТЯ ДВЕРНОГО СКЛА ВИКРАДЕНО АВТОМАГНІТОЛУ «СОНІ» ВАРТІСТЮ 680 ГРИВЕНЬ. 3 ЛЮТОГО О 15.12 ГОД. В РВ З ЗАЯВОЮ ЗВЕРНУВСЯ Р., 1984 Р.Н., ВІННИЧАНИН, ПРИВАТНИЙ ПІДПРИЄМЕЦЬ ПРО ТЕ, ЩО В ПЕРІОД З 14.20 ГОД. ДО 15 ГОД. НА АВТОСТОЯНЦІ БІЛЯ "МУНІЦИПАЛЬНОГО РИНКУ" ШЛЯХОМ ПОШКОДЖЕННЯ ДВЕРНОГО ЗАМКА З ЙОГО АВТОМОБІЛЯ «ВАЗ 21111» ВИКРАДЕНО АВТОМАГНІТОЛУ «LG» ВАРТІСТЮ 800 ГРИВЕНЬ. ВЖИТИМИ ОПЕРАТИВНО-РОЗШУКОВИМИ ЗАХОДАМИ ВСТАНОВЛЕНО, ЩО ЗЛОЧИНИ СКОЇВ К., 1977 Р.Н., ЖИТЕЛЬ ЖМЕРИНСЬКОГО РАЙОНУ СМТ. БРАЇЛІВ, НЕПРАЦЮЮЧИЙ, РАНІШЕ СУДИМИЙ ПО СТ.СТ. 308, 309, 185 Ч. 1 КК УКРАЇНИ. К. ЗАТРИМАНИЙ В ІТТ ВМУ. КРАДЕНЕ НЕ ВИЛУЧЕНО В ЗВ’ЯЗКУ З РЕАЛІЗАЦІЄЮ.

Шановні автовласники!

Державтоінспекція Вінниччини застерігає і закликає вас уважно ставитися до своєї власності. Залишайте транспортні засоби на спеціальних майданчиках, які охороняються та обладнайте їх протиугінними засобами.
Останнім часом почастішали і практично щодня стаються випадки викрадення особистих речей з автомобілів, які залишені без нагляду поблизу будинків, місць роботи та в інших громадських місцях. Найчастіше подібні випадки стаються в обласному центрі, особливо у Ленінському та Замостянському районах. Злочинний світ задля реалізації своїх незаконних намірів вдало використовує усі психологічні та тактичні методики, що дозволяє їм легко вирахувати жертву і здобич.
Документи, цінні речі не потрібно залишати в автомобілі, навіть якщо ви відлучаєтесь на кілька хвилин до свого помешкання, офісу чи магазину. Для здійснення крадіжки злодію-професіоналу достатньо й кількох секунд, яких вам не вистачить навіть на те, щоб покликати на допомогу. Якщо в автомобілі немає що взяти, найчастіше злочинці крадуть автомагнітоли, аудіоапаратуру, диски, тощо…
З метою уникнення втрати власності, Державтоінспекція застерігає і радить залишати транспортні засоби на майданчиках, які охороняються і, навіть в цьому випадку, ні в якому разі не залишати в автомобілі документи та цінні речі.

Державтоінспекція Вінниччини


Співробітники ДАІ виявили:
1. Порушень ПДР: - за добу - 624 (з них грубих – 444), - з початку року – 27 433;
- із них за допомогою фото та відео фіксацією: - за добу – 5, - з початку року – 415;
- сума штрафів за складеними протоколами: - за добу – 118 951 грн., - з початку року – 5 285 267 грн.;
2. Затримали нетверезих водіїв: - за добу – 22, - з початку року – 1958;
3. Найчастіше водії скоюють порушення: - за добу – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 116,
- з початку року – невиконання вимог дорожніх знаків і розмітки – 4621;
4. Інспектори запобігли аварійним ситуаціям, які могли призвести до ДТП: - за добу – 1,
- з початку року – 57;
5. Невиконання ПДР пішоходами: - за добу – 76,
- з початку року – 3225;
6. ДТП з матеріальними втратами: - за добу – 4, - з початку року – 230;
7. Поставлено за добу транспортних засобів на арешт. майданчик – 17;
8. Задокументовано фактів спроби дачі хабарів працівникам ДАІ: - за добу – 0, - з початку року – 14;
9. Виявлено ТЗ, які не пройшли техогляд: - за добу – 4, - з початку року – 393;
10. Виявлено ТЗ, у яких незадовільний технічний стан: - за добу – 27, - з початку року – 1022;
11. Відсутні страхові поліси: - за добу – 9, - з початку року – 209.
 


Переглядів: 6525
Поширень: 0