Метою зібрання стало планування підготовки до роботи об\'єктів торгівлі у весняно-літній період.

Після зими особливо гостро стоїть питання санітарного стану ринків Вінниці. Для того, аби з настанням тепла не доводилось в «авральному» режимі приводити усе до ладу, міська влада заздалегідь поставила вимогу перед адміністрацією ринків при настанні перших теплих днів взятись до наведення порядку. Усі роботи потрібно завершити до Великодня. Головний санітарний лікар Вінниці Олександр Сорочан звернувся до керівників ринків з проханням за перший місяць березня ліквідувати усі проблеми.

Сергій Кудлаєнко нагадав присутнім на нараді про минулорічну домовленість про облаштування спеціальних місць для людей, які реалізують власно вирощену продукцію. Переважна більшість ринків ще у минулому році виділила такі місця. Взірцем є Центральний ринок, де облаштовано великий критий павільйон на 140 місць. Втім проблеми є на двох інших, які знаходяться в районі залізничного вокзалу, на ринках «Привокзальному-1» та «Привокзальному-2». Там й до сьогодні адміністрація не виділила безкоштовні місця для реалізації продуктів з власного господарства. Сергій Кудлаєнко поставив завдання у найближчий час облаштувати торгівельні прилавки для дачників та селян.

Люди, які хочуть скористатись можливістю безкоштовно торгувати власно вирощеною продукцією, повинні мати відповідні талони. Їх можна отримати у будь-який час в управлінні розвитку споживчого ринку та послуг міської ради.


Переглядів: 2618
Поширень: 0