Минулої доби у місті Вінниці сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав 53-річний місцевий житель. Водій «ПАЗу» здійснив наїзд на пішохода, коли той перетинав дорогу у невстановленому місці.

Аварія сталась близько 23.00 години по вулиці Київській. 54-річний водій автомобіля «ПАЗ», здійснив наїзд на пішохода. За попередніми даними слідства чоловік перетинав дорогу у невстановленому місці в стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок автопригоди 54-річний чоловік з тілесними ушкодженнями був госпіталізований до нейрохірургічного відділення Вінницької центральної лікарні.

Наразі поліція з’ясовує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Слідчим призначено ряд експертиз.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 2448
Поширень: 0