Працівники поліції затримали 17 та 15-річних зловмисниць, які з помешкання 46-річної вінничанки вчинили крадіжку золотих прикрас на 60 тисяч гривень.

До працівників поліції з заявою про крадіжку звернулась 46-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що з її помешкання вчинена крадіжка п’яти золотих обручок, двох браслетів та пари золотих сережок.

Проведеними розшуковими заходами оперативники встановили осіб, причетних до вчинення даного правопорушення. Ними виявились 17 та 15-річні подруги дочки потерпілої. Дівчата раніше в поле зору поліцейських не потрапляли.

Як стало відомо правоохоронцям, в той день зловмисниці прийшли в будинок потерпілої та, залишившись без нагляду господині, вчинили крадіжку золотих прикрас.

Викрадене зловмисницям допоміг збути у ломбард їх знайомий, отримані кошти вони розділили та витратили на власні потреби.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 5 років, однак, враховуючи вік правопорушниць, до них будуть застосовані заходи виховного характеру.



Переглядів: 1722
Поширень: 0