У Головному сервісному центрі МВС підбили підсумки двох місяців роботи мобільних сервісних центрів МВС, послугами яких встигли скористатися мешканці містечок і селищ по всій країні. Сумарно мобільні сервісні центри здійснили 84 виїзди, побувавши у 18 областях.

Саме завдяки роботі мобільних сервісних центрів МВС послуги колишніх МРЕВ тепер можуть отримати громадяни на максимально широкій географії без перешкод: від міста Кам’янка-Бузька Львівської області до смт Мангуш, що знаходиться в зоні АТО. Активність громадян перевершила очікування: у перші місяці роботи надійшла 1471 заявка до органів місцевого самоврядування про необхідності отримання послуг, мобільні сервісні центри МВС надали 1159.

Вінницький мобільний сервісний центр за вказаний період надав 82 послуги, з яких: 50-реєстрація/перереєстрація ТЗ, заміна посвідчення водія – 17, прийнято запитів на отримання довідок про відсутність судимості- 15, а також надано більше 60- консультацій.

Більше тисячі громадян скористалися послугами мобільних сервісних центрів МВС

Найпопулярнішою послугою є реєстрація та перереєстрація транспортних засобів.

МСЦ МВС надають послугу в двічі швидше ніж стаціонарні центри. А час заміни посвідчення водія складає від 7 до 20 хвилин.

Мобільні сервісні центри МВС- це пересувні центри, оснащені необхідним сучасним обладнанням, які виїджають у віддалені населені пункти, де відсутні стаціонарні сервісні центри. МСЦ надають найпопулярніші послуги сервісних центрів: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Аби мобільний сервісний центр завітав у населений пункт, органи місцевого самоврядування мають звернутися до регіонального сервісного центру МВС з заявкою. В наступні місяці МСЦ МВС будуть збільшувати кількість наданих послуг, географію маршрутів та ефективність роботи, задля надання громадянам справді якісного державного сервісу.

Графік курсування, часи прийому мобільних сервісних центрів МВС та інтерактивну карту маршрутів можна переглянути на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ», та на сайті регіонального сервісного центру МВС у Вінницькій області vin.hsc.gov.ua (у розділі Мобільні СЦ).

Інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті hsc.gov.ua, отримати консультацію- за номером (044) 290-18-99 або на офіційній Фейсбук- сторінці ГСЦ МВС, а також за номером(0432) 66-16-94 РСЦ МВС у Вінницькій області.



Переглядів: 1990
Поширень: 0