3 червня у Вінниці відбудеться фестиваль інноваційної освіти «Відкривай Україну». Це грандіозна освітня подія, яка буде насичена безліччю цікавих проектів та стане джерелом унікальної інформації!

А головне, майбутнє покоління завдяки фестивалю зможе показати на всю країну свій сучасний погляд на розбудову країни. У рамках заходу учні з Одеської, Черкаської та Вінницької області презентуватимуть проекти, які направлені на те, аби їх міста стали комфортнішими та  сучаснішими. Найкращі проекти будуть нагороджені!

У рамках фестивалю відбудеться круглий стіл «Інновації в освіті». Знайти нові знання можна буде і на освітній виставці,  окрім цього запланована велика кількість лекторіїв. Їх проведуть «імена» у царині освіти, серед яких - медіа-школа Юлії Андріянової, студентський креативний простір «Екопростір», «Подільські скаути» та інші.

Якщо ж ви у пошуках альтернативних форм навчань та бажаєте подолати предметні кордони, тоді для вас вкрай цікавою стане панельна дискусія на цю тему. Серед спікерів на майданчику панельних дискусій - Наталія Рудніцька. Відбудеться й вебінар GoFundEd та презентація проекту «Відкривай Україну».

Також у рамках фестивалю працюватиме зона презентацій дитячих проектів. Тож, 3 червня у Вінниці стане інноваційним та освітнім завдяки фестивалю «Відкривай Україну», проведіть цей час пізнавально, разом з нами!

Ініціатором проведення фестивалю виступає Благодійна організація «Благодійний фонд «З країни в Україну». Партнером фестивалю у Вінниці виступив «Благодійний фонд Людмили Станіславенко», а також Вінницька міська та обласна ради.

Чекаємо вас за адресою: Хмельницке шосе, 95. (Приміщення Вінницького національного технічного університету)

Фестиваль триватиме з 10:00 до 18:00.



Переглядів: 2212
Поширень: 0