9 червня у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку ім. Ю. Рябчинської Національної поліції України розпочинається оздоровчий сезон. Дітей очікують цікаві конкурси, змагання, ігрові атракціони, заняття на автомайданчику, стрільби у тирі, походи та виступи кінологів з службовими собаками.

Приміський дитячий табір оздоровлення та відпочинку ім. Ю. Рябчинської Національної поліції України розташований у смт. Стрижавка Вінницького району. Щороку у цьому закладі з дітьми працюють вихователі відомчого дитячого садочка ГУНП, які мають великий професійний досвід і вміння організувати незабутній відпочинок для дітей. Жодна дитина не залишається поза увагою працівників табору.

Працівники табору готують особливі програми для дітей. Кожного дня дітей тут очікують ігри, концерти, спортивні змаганнями, цікаві екскурсії. Оскільки заклад поліцейський, тут панує своя незабутня атмосфера. З дітьми проводять ігри з вивчення Правил дорожнього руху, застосування прийомів рукопашного бою, навчають як убезпечити себе вдома та на вулиці. Працівники кінологічної служби демонструють дітям вміння та навички поліцейських собак, навчених затримувати злочинців, зупиняти автомобілі, шукати зброю, вибухівку та наркотики.

У п'ятницю в таборі Нацполіції стартує оздоровчий сезон, вінницьку малечу запрошують  на відпочинок

Табір приймає дітей віком від 7 до 14 років, які зможуть відпочити у три зміни.

  • 1 зміна – з 9 по 29 червня,
  • 2 зміна – з 2 липня по 22 липня,
  • 3 зміна – з 25 липня по 14 серпня.

Повна вартість путівки 4 400 гривень. Для дітей поліцейських, пенсіонерів та ветеранів Національної поліції України, державних службовців, а також осіб, на яких покладено функції в обслуговуванні Нацполіції, вартість путівки складає 50% від повної – 2 200 гривень. Для дітей поліцейських, які загинули (померли) під час проходження служби в поліції, путівка надається безкоштовно один раз на два роки. Згідно Закону України «Про Національну поліцію» за дітьми колишніх пенсіонерів міліції зберігаються пільги, передбачені для дітей пенсіонерів поліції.

У п'ятницю в таборі Нацполіції стартує оздоровчий сезон, вінницьку малечу запрошують  на відпочинок

Для отримання путівки необхідно надати наступні документи:

  • ксерокопія посвідчення працівника ГУНП чи пенсіонера УМВС (для вільнонайманих працівників – довідка з управління кадрового забезпечення),
  • ксерокопія свідоцтва про народження дитини.
  • Під час заїзду дитини в заклад необхідна медична довідка встановленої форми з поліклініки, де вона перебуває на обліку.

Заяви для отримання путівок слід надати письмово в бухгалтерію дитячого закладу оздоровлення та відпочинку ім. Ю. Рябчинської (м. Вінниця, вул. Костантиновича, 37).

У п'ятницю в таборі Нацполіції стартує оздоровчий сезон, вінницьку малечу запрошують  на відпочинок

Телефони для довідок: 59-38-28, 58-19-13, 58-18-93.



Переглядів: 2743
Поширень: 0