Військові комісаріати Вінницької області запрошують офіцерів запасу на військову службу за призовом до лав ЗС України.

На військову службу за призовом підлягають офіцери запасу, громадяни України віком до 43 років, які пройшли повний курс військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу, склали встановлені іспити, мають вищу освіту за освітнім ступенем не нижче бакалавра, яким присвоєно відповідне первинне військове звання офіцера запасу та придатні за станом здоров’я.

Військові комісаріати Вінницької області запрошують офіцерів запасу на військову службу за призовом до лав ЗС України

Строк військової служби для осіб офіцерського складу за призовом, становить до 18 місяців із щомісячною заробітною платою від 9 тисяч гривень. При цьому зберігається робоче місце на період призову та проводяться виплати середньомісячної заробітної плати протягом служби. Кожен офіцер матиме щорічну оплачувану відпустку, отримуватиме відповідний рівень продовольчого та речового забезпечення а також решту пільг та переваг, що передбачені законодавством. Більш детальну інформацію про це можуть надати у військових комісаріатах.

Залучення офіцерів до участі в проведенні антитерористичної операції можливе лише у добровільному порядку (за власним бажанням після укладання контракту про проходження військової служби).

Якщо Ви розглядаєте перспективу проходження військової служби на офіцерських посадах, запрошуємо Вас до військового комісаріату за місцем перебування на військовому обліку.



Переглядів: 3080
Поширень: 0