Працівники поліції затримали 17 та 23-річних хлопців за підозрою у вчиненні пограбування та розбійного нападу. Зі своїми жертвами молодики познайомились через соцмережі та, призначивши їм зустріч у безлюдному місці, відібрали в них кросівки та мобільні телефони.

5 червня до поліції звернулись одразу дві вінничанки з заявами про побиття та пограбування неповнолітніх дітей. На одного 17-річного підлітка п’ятеро осіб напали близько 15 години по вулиці Ватутіна, а у іншого - відібрали телефон та кросівки о 22 годині по вулиці Стуса.

Як розповів керівник Лівобережного відділення поліції Роман Андрущак, за підозрою у вчиненні пограбування та розбою поліцейські затримали двох чоловіків віком 23 та 17 років, місцеперебування інших учасників правопорушення працівники поліції наразі встановлюють. Попередньо встановлено, що зловмисники знайомились зі своїми жертвами через соціальні мережі, призначали їм зустріч у безлюдних місцях та, застосовуючи фізичну силу, відбирали у них майно.

Зараз працівники поліції перевіряють зловмисників, які затримані в процесуальному порядку, на причетність до аналогічних злочинів на території міста.

Дана інформація внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж) та за ч.2 ст. 187 КК України (розбій). Такі правопорушення караються позбавленням волі на строк до 10 років.



Переглядів: 2076
Поширень: 0