Сьогодні, 7-го червня, близько 5-ї години ранку на вулиці Київській за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Mercedes. При спілкуванні з водієм інспектори помітили в нього ознаки наркотичного сп’яніння. На чоловіка за відмовою склали протокол за ст. 130 КУпАП, оскільки він заперечував факт керування автомобілем у нетверезому стані та у присутності 2-х свідків відмовився від освідування.

До того ж, патрульні побачили, що керманич весь час помітно нервував, тому вирішили провести поверхневу перевірку. В салоні автівки виявили 2 чоловічих сумки. В одній із них не було жодних заборонених речей, вміст іншої чоловік відмовлявся демонструвати. Тож інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

На Київській поліцейські затримали водія "під мухою", який возив пістолет із затертим серійним номером

Згодом чоловік повідомив, що в сумці зберігає наркотичні речовини, але ця інформація не підтвердилась. Насправді поліцейські виявили там предмет, схожий на пістолет, та 44 набої.

Номер предмета, схожого на пістолет, був затертий кустарним шляхом. Згадані предмети в чоловіка вилучили та відправили на експертизу. Слідчо-оперативна група поліції встановить всі подальші обставини справи.



Переглядів: 2173
Поширень: 0