Кадрова ситуація в поліції Вінниччини, завершальний етап конкурсу по відбору кандидатів на службу та укомплектування вакантних посад в підрозділах реагування патрульної поліції – про це сьогодні на прес-конференції розповів начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос.

В обласному главку поліції проводиться постійна робота по укомплектуванню посад секторів реагування патрульної поліції. Зараз вакантними є посади керівників секторів, старших інспекторів-чергових, інспекторів, помічників чергових та поліцейських – загалом понад 140 посад у вказаних підрозділах. Процедура поповнення їх лав триває і розпочалась ще в травні поточного року.

- Своєчасно зареєструвались та подали документи на посади поліцейських секторів реагування патрульної поліції 89 кандидатів, серед них 74 чоловіка та 15 жінок, - розповів Юрій Педос, - Зараз конкурс виходить на завершальний етап - тривають іспити з фізичної підготовки, тестування, буде проводитись психологічне вивчення кожного кандидата та прийматись відповідне рішення щодо призначення на посаду.

В поліції Вінниччини вакантні більше 140 посад

Керівник поліції Вінниччини також розповів, що вакантними залишаються декілька посад дільничних офіцерів поліції, слідчих та оперативників.

7



Переглядів: 2842
Поширень: 0