Метою акції є збір коштів для лікування півторарічної доньки бійця АТО з Вінниччини - Кіри Чубар, яка має ваду зору і потребує після декількох операцій дороговартісної реабілітації.

Підтримати маленьку дівчинку приїде київська театр-драм студія «Міф» з виставою «Стіна». Вистава пройде 22 червня 2017 року о 18.00 у Вінницькому музично-драматичному театрі ім. Садовського. Вистава спрямована на популяризацію національної ідеї. В ній відображені реальні події, починаючи від майдану та закінчуючи подіями, які зараз відбуваються на Сході України.

Захід відбудеться за підтримки громадської ради при Вінницькій обласній державній адміністрації, благодійного фонду депутата обласної ради Людмили Станіславенко та спілки учасників антитерористичної операції «Сват».

«Глядачі матимуть змогу побачити нову виставу, а Кіра - побачити світ» - зазначила організатор заходу Юлія Щербань.

Щоб зібрати кошти на лікування півторарічної донечки АТОвця, у Вінниці проведуть благодійну виставу

Співорганізаторка акції Аріна Кантоністова відмітила, що: «У трирічному віці дівчинка ще має перенести важку і дорогу операцію, тому кошти продовжать збирати різними шляхами. Мама Кіри є звичайним вчителем, а родина взяла на лікування кредит у 200 тисяч гривень. Допомагаємо усім світом. Актори київського театру вирішили підтримати маленьку дівчинку. Вони усі молоді та патріотичні. До того ж, на самій виставі будуть присутні Кіра з мамою».

Також організатори зазначили, що вхід на виставу відбудеться по запрошенню, яке можна отримати в театрі та закликали всіх небайдужих вінничан підтримати акцію, проявивши милосердя й благодійність.



Переглядів: 2513
Поширень: 0