19 червня 2017 року з Вінницького обласного комісаріату розпочалась відправка офіцерів запасу, які були призвані на військову службу.

З Вінницької області до місць перепідготовки відбудуть 35 офіцерів, з них – шестеро поїхали до міста Харків. Офіцерів чекають у Харківському політехнічному університеті та Харківському Національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Впродовж 19-20 червня решта призваних офіцерів відбудуть у місто Одесу – до Військової Академії, місто Київ – до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації Київського національного університету імені Тараса Шевченка, місто Львів – до Національної Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, місто Житомир – до Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова.

Термін призову офіцерів – 18 місяців, з яких 3 вони будуть відновлювати свої знання та вміння, отримані на військових кафедрах. За всіма призваними офіцерами зберігатиметься місце роботи та середня заробітна плата на весь період військової служби. Також вони користуватимуться всіма пільгами (соціальне і пенсійне забезпечення), яке законодавство визначає для кадрових військовослужбовців.

Хочеться побажати усім призваним чоловікам сумлінно і гідно служити Батьківщині – адже це ї є вищим проявом офіцерської честі і достоїнства.



Переглядів: 2121
Поширень: 0