Вчора, під час обстеження міста, працівники «Муніципальної поліції» виявили стихійне сміттєзвалище у лісовому масиві. Вони склали протокол про адміністративне порушення та надали припис щодо ліквідації цього сміттєзвалища. Штраф за таке порушення складає 1360-1700 гривень. «Муніципальна поліція» звертається до вінничан щоб вони не влаштовували сміттєзвалищ, адже вони шкодять екології. А громадян, які побачать такі, або інші порушення Правил благоустрою міста, щоб звертались до «Муніципальної поліції» за тел. +38(050)-747-65-63 , або надіслали фото і коментарі через Viber.

У 2017 році під час обстеження лісових масивів працівники «Муніципальної поліції» знайшли п’ять стихійних сміттєзвалищ, куди несвідомі вінничани викидали в тому числі пластикові пляшки та поліетиленові пакети, які розкладаються сотні років і несуть шкоду довкіллю.

«Буквально вчора в одному з лісових масивів міста працівники «Муніципальної поліції» виявили стихійне сміттєзвалище. Правопорушниками виявився лісник та його сусід, вони викопали яму з метою економії коштів на вивіз твердого побутового сміття. Було складено протокол про адміністративне порушення за ст. 152 КУпАП та надано припис щодо ліквідації даного сміттєзвалища. Штраф за таке правопорушення складає від 1360 до 1700 гривень», – каже заступник начальника КП ВМР «Муніципальної поліції» Віталій Чигур.

З початку року працівники «Муніципальної поліції» виявили п’ять стихійних сміттєзвалищ у лісових масивах

«Муніципальна поліція» звертається до вінничан, щоб вони повідомляли про випадки порушення Правил благоустрою за тел. +38(050)-747-65-63 , або надіслали фото і коментарі через Viber.



Переглядів: 2406
Поширень: 0