Сьогодні, близько опівночі, патрульні отримали виклик про те, що на зупинці громадського транспорту на Немирівському шосе виникла бійка. За кілька хвилин патрульні були на місці пригоди, де виявили 31-річного чоловіка з ножовим пораненням, якому вже надавали допомогу медики.

Заявник по телефону повідомив інспекторів, що двоє осіб, котрі завдали поранення чоловіку, рушили у бік цілодобового магазину та детально описав їх зовнішність. Патрульні негайно під’їхали до вказаного місця та виявили двох чоловіків, схожих за описом на правопорушників. Поліцейські затримали можливих нападників та доставили на місце пригоди, де свідки події та потерпілий підтвердили, що саме ці особи спричинили бійку.

На Немирівському шосе сварка чоловіків напідпитку закінчилась ножовим пораненням

Затримані, 42-річний вінничанин, котрий підозрюється у нанесенні ножових поранень, та 33-річний мешканець області, не заперечували свою вину. Крім того, обоє знаходилися в п’яному вигляді. Як пояснив постраждалий, чоловіки спричинили з ним словесний конфлікт після чого раптово один з них вдарив його ножем.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка з’ясує обставини справи.



Переглядів: 2596
Поширень: 0