Сьогодні, 27-го червня, близько 8-ї години ранку на вулиці Стрілецькій сталась дорожньо-транспортна пригода за участю 2-х транспортних засобів: водій автомобіля Ford Transit зіткнувся з мотоциклом і поїхав далі. Проте мотоцикліст наздогнав винуватця ДТП і викликав поліцію.

На щастя, в результаті автопригоди ніхто не постраждав, та й транспортні засоби отримали незначні механічні пошкодження.

Зникнення з місця події водій Ford Transit пояснив тим, що він не побачив жодного зіткнення і саме тому продовжив рух. Однак патрульні помітили в керманича ознаки алкогольного сп’яніння і запропонували чоловікові пройти тест на освідування. Алкотестер показав позитивний результат – 2, 08 проміле, що більше, ніж у 10 разів перевищує допустиму норму.

На вул. Стрілецькій нетверезий водій "буса" стукнув мотоцикл і поїхав далі, бо "не помітив, що скоїв ДТП"

50-річний водій отримав 3 протоколи: за вчинення ДТП (ст. 124 КУпАП), за залишення місця автопригоди (ст. 122-4 КУпАП) і за керування транспортним засобом у стані сп’яніння (ст. 130 КУпАП). Крім того, в чоловіка було відсутнє посвідчення водія, за що інспектори виписали на нього постанову за ч. 1 ст. 126 КУпАП.

Шановні водії, пам’ятайте, що, сідаючи за кермо напідпитку, ви наражаєте на небезпеку не лише себе, а й оточуючих!



Переглядів: 2315
Поширень: 0