Минулої доби у місті Вінниці стались дві дорожньо-транспортні пригоди, в результаті яких пішохід та водій легковика отримали травми. Поліція з’ясовує усі обставини та причини аварій.

5 липня близько 08.00 годині по проспекту Коцюбинського сталась дорожньо-транспортна пригода. 46-річний водій автомобіля «ВАЗ 21121» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автобусом «ЛАЗ», що перевозив пасажирів. Внаслідок аварії водій автомобіля «ВАЗ 21121» отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до лікарні. Водій та пасажири автобусу не постраждали.

Цього ж дня аварія сталась по вулиці Ватутіна близько 22.00 години. 39-річний водій автомобіля «Рено-Логан» наїхав на перехожого. За попередніми даними слідства, чоловік перетинав дорогу у невстановленому місці. У результаті ДТП 62-річний пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до Вінницької центральної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України(порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобами.) За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на сок до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами та такий самий строк.



Переглядів: 2558
Поширень: 0