11 липня в зв'язку із пощанням із загиблим Олексієм Тимощуком у Вінниці оголошено День жалоби. На всій території міста Вінниці будуть приспущені Державні Прапори України із траурною стрічкою на будинках і спорудах місцевого самоврядування, комунальних підприємств, установ та організацій.

Прощання із Олексієм Тимощуком відбудеться 11 липня о 10:00 у приміщенні Вінницької обласної філармонії (Хмельницьке шосе, 7). 

На час проведення прощальної церемонії на території міста будуть обмежені проведення концертно-розважальних заходів, спортивних змагань тощо.

Виконком міської ради також рекомендує підприємствам, установам, організаціям усіх форм власності на території міста Вінниці долучитись до вшанування пам’яті загиблого в ході проведення АТО та вивісити на приміщеннях державні прапори з чорними стрічками.

Як ми вже повідомляли раніше, 9 липня у обласній лікарні ім. Мечникова (м. Дніпро) помер вінничанин Тимощук Олексій Васильович 1981р.н., військовослужбовець 9 батальйону 59 окремої мотопіхотної бригади. 29 червня поточного року він отримав важке поранення в районі населеного пункту Гнутове Донецької області. За його життя боролись спочатку лікарі 61-го військового мобільного госпіталю, а після евакуації в Дніпро – медики обласної лікарні ім. Мечникова. Але важкі осколкові поранення голови, очей, грудної клітки, живота виявились несумісними з життям.



Переглядів: 15599
Поширень: 0