Пошкодивши вхідні двері в приміщенні офісу де працював, 24-річний зловмисник викрав ноутбуки "DELL", "Acer" та "Lenovo G580 G" та здав їх в ломбард.

До поліції з заявою про крадіжку звернувся працівник одного з офісних приміщень, розташованих по вулиці Шмідта. З офісу невідомий, пошкодивши вхідні двері, викрав три ноутбуки.

Переглянувши відео з камер спостереження, поліцейські за допомогою співробітників офісу встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний житель Жмеринського району. Чоловік нещодавно звільнився з цього ж підприємства. Він ніколи не потрапляв в поле зору поліцейських.

Зловмисник майже місяць переховувався від слідства, не з’являвся за місцем проживання та не спілкувався з близькими. Оперативники затримали крадія в обласному центрі. Викрадене він здав в ломбард.

Під час спілкування з затриманим з’ясувалось, що чоловік причетний до аналогічних крадіжок у Борисполі та Львові. Він влаштовувався на роботу та, відпрацювавши декілька тижнів, обкрадав своїх роботодавців. В одному випадку він викрав гаджети, в іншому – виніс 9000 гривень з каси.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 6 років. Триває перевірка зловмисника на причетність до вчинення аналогічних злочинів.



Переглядів: 2120
Поширень: 0