Оперуповноважений сектору карного розшуку Лівобережного відділення поліції Сергій Гаврилюк розшукав дитину, яку півтори години шукали рідні та поліція. Гуляючи з онуком в дворі будинку, бабуся не помітила як хлопчик пішов з грального майданчика. Поки дорослі шукали маленького вінничанина, він з подружкою з сусіднього під’їзду у неї вдома дивився мультфільми.

23 липня близько шостої години вечора до поліції звернулась вінничанка з повідомленням про зникнення свого 3-річного сина. За словами заявниці, її дитина зникла під час прогулянки з двору будинку на вул. Янгеля, де проживає родина. Самостійні пошуки бабусі, яка наглядала за онуком, та матері виявилися марними, тоді жінки зателефонували у поліцію.

Опитавши дітей на гральному майданчику, працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що хлопчик пішов з дівчинкою, з якою разом грався. Що за дівчинка, і як її звати, ніхто не знав.

Поліцейські почали проводити обхід сусідніх дворів, під’їздів, гральних майданчиків, магазинів, опитувати сусідів та перехожих. Під час поквартирного обходу мешканців багатоповерхівки, де проживає родина зниклої дитини, оперуповноважений сектору карного розшуку Лівобережного відділення поліції Сергій Гаврилюк у одній з квартир знайшов хлопчика. Він разом з 4-річною дочкою господарів дивився мультфільми.

Батьки дівчинки розповіли, що дочка з прогулянки повернулась з сусідським хлопчиком. Діти сказали, що прийшли дивитись мультфільми, і мама хлопчика дозволила йому йти до подружки.

Шановні батьки, у разі, якщо ваша дитина загубилася, не гайте часу, телефонуйте "102", бо кожна втрачена хвилина може вартувати життя.



Переглядів: 1945
Поширень: 0