28 липня у рамках відзначення Всесвітнього дня боротьби із торгівлею людьми, пройде інформаційний автопробіг «Знай, розумій, дій! Торгівлі людьми протидій». У його рамках відбудеться вулична акція та тематична хода.

Метою акції є підвищення обізнаності громадськості стосовно явища торгівлі людьми та правил безпечної подорожі за кордон. Як зазначають організатори, під час впровадження безвізового режиму визначена особлива актуальність цієї проблеми.

Захід проведе департамент соціальної та молодіжної політики ОДА спільно з Вінницькою обласною правозахисною організацією «Джерело надії», членом Всеукраїнської коаліції громадських організацій з протидій торгівлі людьми. Автопробіг відбудеться за підтримки Вінницької міської ради.

Автопробіг стартує з Вінниці о 9.00 з вулиці Чехова (біля магазину «ГРОШ»). Після чого вони їдуть у місто Липовець, потім – в місто Іллінці, Немирів і о 14.40 учасники велопробігу прибудуть до Вінниці. Тут, з 15 до 16 години на перехресті вулиці Келецька і проспекту Космонавтів проходитиме вулична акція та тематична хода.

Вінничан інформуватимуть про правила безпеки під час подорожі за кордон, працевлаштування в інших країнах тощо.



Переглядів: 2327
Поширень: 0