28 липня о 15.00 у приміщенні ГО «Вінницька Європейська Стратегія» (600-річчя 80) пройшов безкоштовний майстер-клас з декупажу.

Усі учасники  майстер класу навчились робити декупаж банок та як перетворити "непотрібні речі", що зазвичай викидають на смітник,у витончені вироби, які можуть стати оригінальною прикрасою інтер'єру.

«Даний майстер клас, це перший із серії подібних, в рамках проекту «Вчимось новому». Сьогодні ми виготовляли баночки для цукру чи кави, кому що більше подобається. Декупаж одне з універсальних мистецтв, яке дозволяє перетворити вже старі нікому не потрібні речі у витвори мистецтва» - розповідає координатор проектів в ГО «ВЄС» Вероніка Бабич.

Вінничани вчились декорувати старі речі у цікаві елементи декору

«Завжди приємно зробити щось нове, щей своїми руками, а тим паче у приємній компанії. Раніше купувала книжки з різних видів творчості, але там все так не зрозуміло написано, що я вже й не сподівалась що зроблю таку красу сама. А тут навчають, пояснюють і до того ж все це безкоштовно! Обов’язково прийду сюди ще раз» - ділиться своїми враженнями учасниця майстер класу Олена Єгорова.

Якщо ви зацікавились та бажаєте відвідати подібний захід підписуйтесь на нашу сторінку у фейсбуці. Чи реєструйтесь за телефоном – 063 280 85 32 Вероніка

Вінничани вчились декорувати старі речі у цікаві елементи декору

До зустрічі на наших творчих зустрічах!

Для довідки:

Декупаж (фр. decouper — вирізати) — декоративна техніка по тканині, посуду, меблях та ін., яка полягає в кропіткому вирізанні зображень з паперу, які потім наклеюються чи прикріплюються в інший спосіб на різні поверхні для декорування.

 



Переглядів: 3040
Поширень: 0