Минулої доби працівники поліції затримали двох раніше судимих чоловіків за підозрою у вчиненні крадіжок. Зловмисники, підібравши ключі до підвальних приміщень, викрадали велосипеди вінничан. За такий злочин чоловікам загрожує до 6 років позбавлення волі.

Жертвою крадія стала 40-річна місцева жителька. Потерпіла розповіла, що з підвального приміщення розташованого по вулиці Архітектора Артинова, невідома особа шляхом підбору ключа вчинила крадіжку велосипеда «Вінер». Вжитими пошуковими заходами поліцейські встановили та затримали підозрюваного за місцем його проживання. Ним виявився 53-річний вінничанин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Підозрюваний відразу зізнався у скоєному та вказав, що викрадене здав до ломбарду, а отримані кошти витратив на власні потреби.

Цього ж дня працівники поліції затримали і 36-річного раніше судимого місцевого жителя. Чоловік підібравши ключ до дверей підвального приміщення по вулиці Академіка Янгеля, вчинив крадіжку велосипеда. Викрадене правоохоронці вилучили за місцем проживання зловмисника та повернули власнику.

Слідчими відділеннями поліції відкриті кримінальні провадження відповідно до ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такі правопорушення зловмисникам загрожує ув’язнення терміном до 6 років.



Переглядів: 2118
Поширень: 0