2 серпня працівники поліції затримали 22-річного вінничанина за підозрою у розповсюдженні наркотиків. Правопорушника затримали на одній з вулиць міста під час продажу амфетаміну.

Як розповіли в управлінні протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції Вінниччини, 22-річного вінничанина поліція затримала у мікрорайоні Вишенька під час продажу наркотичного порошку.

Під час затримання у вінничанина поліцейські вилучили 2 поліетиленові пакетики амфетаміну, а під час огляду його помешкання – ще 7 пакетиків з наркотичною речовиною, 11 шприців з рідиною бурого кольору та електронні ваги.

На Вишеньці затримали наркоторговця

За словами затриманого, наркотичний засіб він купляв через оголошення у мережі Інтернент. Таким самим чином продавав його, але за більш вигідною ціною.

На Вишеньці затримали наркоторговця

Вилучене направлено на експертизу.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За незаконний збут наркотичних засобів вінничанину загрожує до 8 років ув’язнення. Правопорушник затриманий у процесуальному порядку.



Переглядів: 3381
Поширень: 0