Працівники ювенальної превенції Вінницького відділу поліції протягом доби розшукали та повернули матері неповнолітню доньку. Дівчина без дозволу дорослих пішла на день народження знайомого.

7 серпня близько 22.00 години до працівників поліції надійшло повідомлення від 37- річної вінничанки, яка повідомила про зникнення 14-річної доньки. Зі слів жінки дівчина не повернулась додому з прогулянки.

Як розповів начальник відділу ювенальної превенції Ігор Пороховий, на пошуки дитини одразу ж було орієнтовано весь особовий склад поліції обласного центру. Опитавши друзів зниклої, правоохоронці з’ясували, що дівчина на передодні зникнення була запрошена на день народження до хлопця, з яким познайомилась у мережі Інтернет. Переглянувши її сторінку, поліцейські з’ясували, що вона може знаходитись за місцем його проживання. Саме там і знайшли правоохоронці втікачку.

Поліцейські повернули дитину матері та провели профілактичну бесіду з дочкою та матір’ю, аби в майбутньому не виникало таких ситуацій, які можуть нести загрозу життю та здоров’ю дитини.

За неналежне виконання обов’язків щодо виховання дочки на матір складено адміністративний протокол за статтею 184 (невиконання обов’язків батьками щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.



Переглядів: 3248
Поширень: 0