Квести, які проходитимуть 2 вересня у Центральному міському парку. Такі заходи допоможуть організувати сімейне дозвілля та поширити позитивний досвід сімейних відносин. Організатори конкурсу - департамент соціальної політики Вінницької міської ради за підтримки Британської Ради в Україні.

До участі в квестах запрошуються багатодітні сім’ї, які мешкають у м. Вінниці та перебувають на обліку в Єдиному державному реєстрі пільговиків м. Вінниці. Участь у даному заході беруть батьки багатодітних сімей, а також діти віком від 8 до 15 років. Загальна кількість учасників від однієї багатодітної сім’ї не повинна перевищувати 5 осіб.

Квести проводяться 2 вересня у Центральному міському парку Вінниці. Для участі у конкурсі в період з 11 до 28 серпня 2017 року претенденти подають до відділу організаційної роботи департаменту соціальної політики міської ради анкету, копію довідки про включення до Єдиного державного реєстру пільговиків м. Вінниці або посвідчення багатодітної сім’ї.

Адреса організаторів конкурсу: м. Вінниця, вул. Соборна, 50, каб.306, відділ організаційної роботи департаменту соціальної політики Вінницької міської ради. Контактна особа: Голубенко Вікторія, тел. 50-86-89. 



Переглядів: 1754
Поширень: 0