Про це повідомляє у своєму Facebook міський голова Вінниці Сергій Моргунов:

Крім нового дитячого садочку «Пазлик» в мікрорайоні Академічний, який запрацює уже з вересня, до кінця цього року буде зданий ще один дитсадок на Замості - по вулиці Максима Шимка.

Сьогодні заїхав на будівництво майбутнього ДНЗ № 20. Триповерхова будівля дитсадка має площу більше 3,5 тисяч квадратних метрів, розрахована на 12 груп, які зможуть прийняти 360 діток. Заклад будується в рамках комплексної забудови мікрорайону за рахунок інвестора. До речі, назву для дитсадка вже придумали, вона досить оригінальна – «ДзВінка», як пояснила завідуюча, розшифровується вона як «дзвінка вінницька дитинка»:)

До кінця року в мікрорайоні Академічний буде зданий в експлуатацію ще один сучасний ДНЗ

Загалом по садочках маємо позитивну динаміку: у 2007 році було 42 комунальних ДНЗ, де виховувалось 10230 діточок, вже на початок 2017-го – 51 комунальний садочок і 17611 діток. Тобто, за десять років відкрито 9 нових ДНЗ і додатково забезпечено місцями більш як 7 тисяч маленьких вінничан.

До кінця року в мікрорайоні Академічний буде зданий в експлуатацію ще один сучасний ДНЗ

Продовжуємо працювати над цим далі – зараз по місту на різних стадіях будівництва інвесторами зводяться 5 дитячих садочків.



Переглядів: 3619
Поширень: 0